EFA ها از نظر تغذیه ای مهم هستند زیرا به عنوان پیش ساز گروهی از مواد شبه هورمونی به نام ایکوزانوئیدها عمل می کنند که شامل پروستاگلاندین ها، ترومبوکسان ها و پروستاسیکلین ها هستند که به تنظیم سیستم عصبی مرکزی، فشار خون، ضربان قلب کمک می کنند و در سیستم ایمنی نقش دارند.
تنظیم التهاب و تشویق بدن ما به مبارزه با عفونت ها با روغن شتر مرغ حجم دهنده امکان پذیر است.
اسیدهای چرب امگا 6 به طور کلی برای رشد پوست و رشد، تنظیم متابولیسم، ترویج انتقال اسیدهای چرب از کبد به بافت ها و حفظ عملکرد تولید مثل ضروری هستند.
این اسیدهای چرب به دلیل خواص مفیدی که بر روی پوست دارند در صنعت آرایشی و بهداشتی محبوبیت فزاینده ای پیدا کرده اند.
تحقیقات نشان داده است که اسید لینولئیک، زمانی که به صورت موضعی روی پوست استفاده شود، دارای خواص ضد التهابی، کاهش آکنه و حفظ رطوبت است.
نشان داده شده است که کمبود EFA که باعث ایجاد فرآیندهای التهابی در موشها و انسانها میشود، میتواند با استفاده پوستی اسید لینولئیک معکوس شود.
در همین حال، اسیدهای چرب امگا 3 برای کاهش فشار خون و خطر سکته، کاهش اثر آرتریت، افزایش نرخ بقای بیماری های خودایمنی، کمک به پیشگیری از سرطان و بسیاری مفید هستند.
بیشتر. امگا 9 موجود در دست در مهار سرطان سینه نقش دارد و پاسخ های التهابی سالم را ارتقا می دهد.
امگا 9 همچنین ممکن است به تولید پروستاگلاندین ها کمک کند که فواید سلامتی زیادی دارد.
با این حال، ترشی باعث تغییرات شیمیایی نامطلوب در این PUFAها می شود.
پراکسیداسیون لیپیدی عامل اصلی ترشیدگی روغن در نظر گرفته می شود.
پراکسیداسیون در روغن هایی که غنی از PUFA هستند مانند روغن شترمرغ، امو و روغن ریا بیشتر رایج است.
علاوه بر این، ترشی باعث تشکیل رادیکال های آزاد مانند رادیکال های هیدروکسیل و پراکسیل می شود که گزارش شده است با جهش زایی، سرطان زایی و پیری مرتبط هستند.
- منابع: