این به این دلیل است که به طور کلی کربوهیدرات و قند بیشتری دارد و فیبر کمتری نسبت به سایر انواع میوه دارد.
به طور خاص در خشکبار عمده تهران میوه های کنسرو شده در شربت یا آبمیوه سنگین معمولاً دارای قند بیشتری نسبت به میوه های کنسرو شده در آب است. بنابراین، اگر قصد دارید سطح قند خون خود را کنترل کنید، نسخه کنسرو شده با آب ممکن است گزینه بهتری باشد.
یک پیمانه (214 گرم) کوکتل میوه ای کنسرو شده در شربت سنگین حاوی:
کالری: 150
پروتئین: 1 گرم
شکر: 36.5 گرم
چربی: 0.2 گرم
کربوهیدرات: 40 گرم
فیبر: 3.5 گرم
اگر رفلاکس اسید دارید
برخی از میوه ها، مانند نارنگی، ممکن است علائم را برای مبتلایان به بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD)، که به عنوان رفلاکس اسید نیز شناخته می شود، بدتر کند.
اگرچه این میوه ها بسیار مغذی هستند و می توانند در یک رژیم غذایی متعادل قرار بگیرند، اگر متوجه شدید که باعث ایجاد علائم رفلاکس اسید می شوند، ممکن است بخواهید مصرف خود را محدود کنید.
پرتقال
ایزابل پاویا/گتی ایماژ
مرکباتی مانند پرتقال سرشار از مواد مغذی ضروری مانند فیبر، ویتامین C و پتاسیم هستند.
متأسفانه، آنها همچنین بسیار اسیدی هستند و ممکن است سوزش سر دل را برای افراد مبتلا به GERD بدتر کنند.
یک پرتقال ناف حاوی:
کالری: 73
پروتئین: 1 گرم
شکر: 12 گرم
چربی: 0.2 گرم
کربوهیدرات: 16.5 گرم
فیبر: 3 گرم
گوجه فرنگی
اگرچه گوجه فرنگی اغلب به عنوان سبزی در بسیاری از دستور العمل ها استفاده می شود، گوجه فرنگی از نظر فنی به عنوان میوه طبقه بندی می شود.
این میوه های مغذی سرشار از ویتامین C، فیبر و لیکوپن هستند – یک کاروتنوئید که به خوبی برای اثرات آنتی اکسیدانی آن مورد مطالعه قرار گرفته است.
با این حال، مانند مرکبات، اسیدیته گوجه فرنگی و محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی ممکن است علائمی را در افراد مبتلا به GERD ایجاد کند.
یک فنجان (180 گرم) گوجه فرنگی خرد شده حاوی:
کالری: 32
پروتئین: 1.5 گرم
شکر: 5 گرم
چربی: 0.5 گرم
کربوهیدرات: 7 گرم
فیبر: 2 گرم
گریپ فروت
گریپ فروت نوعی مرکبات است که به خاطر طعمی لذیذ، ترش و کمی تلخ معروف است.
کالری کمی دارد و سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مانند ویتامینهای A و C، پتاسیم و تیامین است.