کشمش 10 کیلویی پیوند به ورودی پایگاه داده USDA
واحدها
میکروگرم = میکروگرم میلی گرم = میلی گرم
IU = واحدهای بین المللی
درصدها تقریباً با استفاده از توصیههای ایالات متحده برای بزرگسالان تخمین زده میشوند.
منبع: USDA FoodData Central
)، 3 درصد پروتئین و حاوی چربی ناچیزی است. در یک مقدار مرجع 100 گرمی، کشمش 299 کیلو کالری و مقادیر متوسطی (10 تا 19 درصد DV) از ارزش روزانه را برای چندین ماده معدنی رژیمی ، ریبوفلاوین و ویتامین B6 تامین می کند.
خشک کردن
سه نوع روش خشک کردن عبارتند از: خشک کردن آفتاب، خشک کردن سایه و خشک کردن مکانیکی. خشک کردن آفتاب فرآیندی ارزان است.
با این حال، آلودگی محیطی، عفونت حشرات، و زوال میکروبی ممکن است رخ دهد و کشمش حاصل اغلب از کیفیت پایینی برخوردار است. علاوه بر این، خشک کردن آفتاب یک فرآیند بسیار کند است و ممکن است مطلوب ترین کشمش را تولید نکند.
خشک کردن مکانیکی را می توان در محیط ایمن تر و کنترل شده تری انجام داد که در آن خشک شدن سریع تضمین شده است. یکی از انواع خشک کردن مکانیکی استفاده از گرمایش مایکروویو است.
مولکول های آب موجود در انگور انرژی مایکروویو را جذب کرده و در نتیجه تبخیر سریع می شود. گرمایش با مایکروویو اغلب کشمش پفکی تولید می کند.
فرآیندهای پس از خشک شدن
پس از اتمام فرآیند خشک کردن، کشمش به کارخانههای فرآوری فرستاده میشود و در آنجا با آب تمیز میشود تا هر گونه اجسام خارجی که ممکن است در طول فرآیند خشک کردن جاسازی شده باشد، جدا شود.
ساقه ها و کشمش های خارج از عیار نیز حذف می شوند. فرآیند شستشو ممکن است باعث آبرسانی مجدد شود، بنابراین یک مرحله دیگر خشک کردن پس از شستشو تکمیل می شود تا اطمینان حاصل شود که رطوبت اضافه شده حذف شده است.
تمام مراحل تولید کشمش در تعیین کیفیت کشمش بسیار مهم است. گاهی اوقات پس از مرحله پیش تیمار و قبل از خشک شدن به کشمش دی اکسید گوگرد می زنند تا سرعت قهوه ای شدن ناشی از واکنش بین پلی فنل اکسیداز و ترکیبات فنلی کاهش یابد.
دی اکسید گوگرد همچنین به حفظ طعم و جلوگیری از از دست رفتن برخی ویتامین ها در طول فرآیند خشک کردن کمک می کند.
تولید
طبق تحقیقات worldatlas، اینها 3 کشور برتر با بیشترین تولید کشمش در سال 2021-2022 هستند. 1 ترکیه با 353167 تن، 2 آمریکا با 332760 تن و ایران با 122595 تن.
تغذیه
کشمش 15 درصد آب، 79 درصد کربوهیدرات (شامل 4 درصد فیبر