خشک کردن قارچ و عمر کردن بیشتر در محیط باز

پیش تیمارهای قبل از خشک کردن و روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت تغذیه برش های قارچ خشک این آزمایش شامل خشک کردن خورشید، خورشید و آون پس از فرو بردن برش ها در محلول های نمکی با غلظت های 5 و 10 درصد به مدت 50 دقیقه بود که نمونه شاهد، نمونه قارچ تیمار نشده بود.
تفاوت معنی قارچ صدفی خوراکی داری در ترکیب تقریبی بین نمونه های قارچ تازه و خشک مشاهده شد.
میانگین ارزش پروتئین خام، چربی خام، فیبر خام، خاکستر و کربوهیدرات‌های نمونه‌های قارچ تازه 28.85، 2.47، 12.87، 9.76 و 48.16 درصد در مقایسه با 25.91، 2.18، 10.414، 10.41 و 1 درصد بود.
خشک کردن در کوره منجر به محتوای خاکستر (11.06٪) و کربوهیدرات (43.64٪) و محتوای کمتر پروتئین خام (24.99٪)، چربی خام (2.12٪) و فیبر خام (10.21٪) شد.
پیش تیمارهای قارچ صدفی پرورشی اسمزی به طور قابل توجهی بر ترکیب نمونه‌های قارچ خشک تأثیر گذاشت.
با افزایش غلظت نمک از 0 به 5 و 10 درصد، محتوای پروتئین از 26.78 به 25.99 و 24 95 درصد، چربی از 2.42 به 2.19 و 1.94 و فیبر از 12.82 به 9.41 و 9.01 درصد کاهش یافت.
در مقابل، خاکستر از 9.75 به 12.20 درصد و کربوهیدرات از 38.16 به 43.08 و 45.18 درصد افزایش یافت.
قارچ‌ها قارچ صدفی خوراکی با اهمیت تجاری هستند و کشت آن‌ها به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی امیدوارکننده مستقل از زمین پدید آمده است (Shivhare, Arora, Ahmed, & Raghavan, 2004) Obodai، Cleland-Okine و Vowotor (2003) گزارش کردند که کشت قارچ های خوراکی ساپروفیت ممکن است تنها بیوتکنولوژی اقتصادی در حال حاضر برای بازیافت زباله های آلی لیگنوسلولز باشد که تولید مواد غذایی غنی از پروتئین را با کاهش آلودگی محیطی ترکیب می کند.
همچنین قارچ صدفی صورتی به طور فزاینده ای به عنوان محصولات غذایی مهم به دلیل نقش مهمی که در سلامت انسان، تغذیه و کنترل بیماری دارند مورد استفاده قرار می گیرند (چانگ و مایلز، 1989).
  • منابع:
    1. Nutritional quality of Oyster Mushroom (Pleurotus Ostreatus) as affected by osmotic pretreatments and drying methods
  • تبلیغات: 
    1. مکمل ترکیباتی در عسل که ناشناخته ماند!
    2. روش های کسب درآمد با چند روش ساده
    3. با سریعترین روش تنها در یک هفته به وزن ایده آل خود برسید
    4. نقش روسری در مناسبات سیاسی جهان